top of page

Om oss 

Bikkjehaugen Newfoundlandshunder 

Vi er Ole og Randi Nygård. Vi bor på et lite småbruk ca 4 mil sør for Oslo. Her bor vi sammen med datteren vår og hennes familie. Interessen for newfoundlandshund fikk vi da vår yngste datter kjøpte sin Fjørre, en nuffe fra Bergen. Hun kjøpte han for konfirmasjonspengene sine, men som de fleste ungdommer i den alderen, ble tiden for knapp og hunden ble mer og mer vår gutt. Det viste seg at han ble en staselig kar, han vant mye på utstillinger og dermed var interessen vakt. Siden mange Newfoundlandshunder her og flere av dem kan smykkes med tittelen både Champion og Internasjonal Champion.

Hundene våre lever et godt, trygt og sunt hundeliv i sin egen flokk. Hos oss får alle individuell tilpasning og vi lever og ånder for hundene våre. Sammen med store uteområder og trygge gode rammer lager dette sunne, friske og flotte hunder. Alle har sin identitet og individualitet og får lov til og utfolde seg løse hele dagen, sammen. Å kjøpe en Bikkjehaugen valp vil si at du kjøper deg en trygg, godt sosialisert og aktiv valp. En valp hvor trygghet og gode sosiale rammer har stått i fokus sammen med kjærlighet og omsorg. Sammen med alle som bor på gården blir vi en helhet av store og små som lager et godt hundemiljø som gir valpene gode erfaringer før de trer videre ut i verden. Av dette har det opp gjennom årene blitt noen valper og mange flotte campioner. 


Denne hobbyen har gitt oss mange fine opplevelser, både når det gjelder det å treffe nye mennesker og alle de fine turene vi får på kryss og tvers av Europa når vi reiser på hundeutstillinger. 

bottom of page